Jernskrot – vi køber jern og metal til dagspris

Har du gammelt jernskot og metaller liggende i nærheden af Odense, Middelfart, Svendborg eller andre steder på Fyn? Arnes Jern og Produkt køber jern og metaller til den aktuelle dagspris, og sorterer det, så det er genanvendeligt.

​Vi kan hente og afregne produkterne hos dig, eller du kan levere dit jernskrot og andet metal hos os på Fyn i Årup – du bestemmer.

Sælg dit skrot med god samvittighed

Vi sorterer produkterne, som herefter genbruges, da vi forhandler dem videre til omsmeltning - til glæde og gavn for miljøet. Vi tilbyder også opskæring af jern og kedler på pladsen, hvor vi naturligvis sørger for at fjerne delene.

Professionel håndtering af jernskrot og metaller

Vi er kendetegnet ved service i topklasse og effektivitet, uanset hvilken opgave det drejer sig om, og hvor end i Danmark vi udfører vores arbejde. 

Sammen med dig finder vi den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov.


​Siden 1973 har vi tilbudt kvalitetsløsninger til en bred vifte af kunder, som har ønsket professionelle fagfolk til at håndtere deres jernskrot.

​Vores succeskriterie er glade og tilfredse kunder, og det går vi aldrig på kompromis med.

Hør mere om skrotservice i topklasse

Vi giver altid en fornuftig pris for dit jernskrot. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og altid klar med hjælp og rådgivning.

​Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Ring på telefon 20 70 96 00 / 20 20 52 11 eller skriv til os på e-mail info@arnesprodukt.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig af med dit jernskrot.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Arnes Jern & Produkt

CVR: 40612904

Adre​sse​

Skovbakken 5a

5560 Aarup

​Kontakt

​Telefon: 20 70 ​96 00 / 20 20 52 11

E-mail: info@arnesprodukt.dk