Nedbrydning af huse og andre bygninger

Har du brug for hjælp til nedbrydning eller nedrivning i nærheden af Odense, Svendborg, Middelfart eller andre steder på Fyn?

​Arnes Jern og Produkt har over 40 års erfaring med nedbrydning af bygninger, for eksempel:

  • ​Huse
  • ​Villaer
  • ​Gårde
  • ​Gartnerier
  • ​Landbrugsbygninger


Vi udfører nedbrydning for både private og industri. Vi klarer naturligvis også mindre nedrivningsopgaver, hvis der eksempelvis skal fjernes en væg i et hus eller en lejlighed, eller hvis gamle erhvervsbygninger skal omdannes til boliger.

​Vi klarer desuden bortkørsel af affald uanset projektets størrelse. Derudover udfører vi også jordarbejde samt oprensning af vandløb.

Udstyr til små og store nedbrydningsprojekter

Hos Arnes Jern og Produkt har vi udstyret og erfaringen til at varetage enhver nedbrydningsopgave. Gennem tiden har vi stået for mange forskellige opgavetyper, som også tæller asbest- og brandsanering. Vi klarer stort som småt, og tilbyder også opgravning af jord og pladser med vores 3,5 -25 ton gravemaskiner.

Vi udfører nedbrydning hurtigt, effektivt - og til særdeles konkurrencedygtige priser. Siden 1973 har vi været kendt for kvalitet og omhyggelighed gennem hele arbejdsprocessen. Fra den første henvendelse fra dig - og til allersidste tjek er gennemgået. Vi sørger altid for, at alt forløber helt gnidningsfrit og efter planen under hele forløbet.

Få et godt tilbud på nedbrydning i topklasse

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 64 45 10 61.

Du kan også skrive til os på e-mail info@arnesprodukt.dk eller fange Arne på mobil 20 70 96 00 eller Jørgen på 20 20 52 11.

Skriv til os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Arnes Jern & Produkt

CVR: 40612904

Adre​sse​

Skovbakken 5a

5560 Aarup

​Kontakt

​Telefon: 20 70 ​96 00 / 20 20 52 11

E-mail: info@arnesprodukt.dk